Analyse og handlingsplan

En METAsundheds- analyse er nøglen til en helt ny bevidsthed om helbred og helbredelse.

Som Metasundheds Terapeut kan jeg hjælpe dig med at tolke dine symptomer og din sygdomsfase på en ny og meningsfuld måde. Dette kan i sig selv fjerne frygt for symptomet og i stedet skabe forståelse for kroppens selvhelbredende proces. Du får redskaber til at støtte kroppens selvhelbredende potentiale og helbredelse.
Vi vil sammen  afklare den bagvedliggende årsag til dine symptomer, det handler altid om  fastfrosne følelser eller blokeringer i kroppens energisystem.  Vi vil sammen kigge på, hvilke faktorer fysisk, psykisk, socialt og åndeligt som spiller ind i lige præcis dit tilfælde. Med din helt ny forståelse af symptomet/ sygdommen vil jeg hjælpe dig med at lave en handlingsplan for dit liv med fokus på, at du er tro mod dig selv og dine egne værdier. Hvad føles rigtigt for dig ? Hvad vil være hensigtsmæssigt at ændre på ? Kostmæssigt, motionsmæssigt, relations- og arbejdsmæssigt, bomæssigt ? Hvilke overbevisninger ? 
Sammen vil vi tilrettelægge en handlings- og evt., behandlingsplan skræddersyet til netop din personlighed og dine behov.  

METAmedicin bygger bro mellem Vestlig Medicin, Komplementær Medicin, Traditionel Kinesisk Medicin og anden Alternativ Medicin.
Metamedicin
 bygger på naturens lovmæssigheder i en erkendelse af, at alting hænger sammen på en organisk, biologisk, meningsfuld og intelligent måde. 
I dette perspektiv forstås krop, sind, sjæl og miljø som en integreret helhed. 

Metamedicin er for mig at se en øjeåbnende videnskab og model, som gennemgribende vil revolutionere det vestlige sundhedssystem. Dette paradigmeskift vil på sigt skabe en verden baseret på ny bevidsthed, selvindsigt, selvansvarlighed og fredeligt samarbejde på alle planer til det højeste gode for alt og alle.
Mere om min baggrund og kompetencer klik her 
      

Tidsbestilling og pris klik her 

Opfølgning m. TFT/EFT klik her
     

Mere info  
www.metasundhed.dk , www.metamedicine.info